Hartë informative rreth Kripores së Ulqinit

  • Friday May 31st, 2019
Map UlcinjSalina
Post Series: Ulcinj Salina

Info rreth Kripores së Ulqinit e përpiluar nga një vullnetare.

Në shtator dhe tetor 2018 MSJA u mbështet nga vullnetarja gjermane Viviane Meyer. Gjatë kësaj kohe dhe qendrimit të saj në Ulqin ajo na ndihmoj të realizonim projektin të planifikuar, të një hartë informative shumë-gjuhësore rreth Kriporës së Ulqinit . Viviane Meyer krijoi një hartë të bukur informative e cila përmban dy faqe informacione në gjuhën malazeze, shqipe, angleze dhe gjermane , dhe një hartë të detajuar të Kriporës së madhe prej 15 km². Përveç kësaj, janë përfshirë lëvizjet dhe fotografitë e mbi 20 llojeve të ndryshme të shpezëve. Kjo harte do të ndihmojë që vëzhgimin e zogjve dhe orientimin ta bëjë më të lehtë për turistët.

Për shkak se digat nuk janë në gjëndje të duhur dhe për shkak të një periudhe të gjatë të reshjeve intensive, turni me biçikleta nuk është i mundur siç tregohet në hartë.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

Gjej hartën e informacionit këtu.